Over ons

Hallo, wij zijn Erik en Wilma uit Borne (in Twente) en sinds 2007 enthousiaste camperaars. Wij hebben bijna 13 jaar rondgetrokken in onze Hymer Van en sinds juni 2019 rijden we in onze Benimar Mileo 263. Wij vinden het leuk om onze reiservaringen en campertips met u te delen op ons YouTube kanaal ‘Camper TV’.

Over Erik

Filmen en fotograferen is een groot deel van mijn leven al mijn passie. Dat begon met super 8mm films tijdens vakanties en later met de camcorder. Bij lokale omroepen heb ik het vak van cameraman, interviewer en regisseur in de vingers gekregen. Ik ben nu ook nog regelmatig actief als cameraman, journalist en regisseur tijdens live uitzendingen.

Met het YouTube kanaal ‘Camper TV’ ben ik begonnen in maart 2018. Ik wilde alle video’s graag op een logische plek bewaren om ze snel terug te vinden, maar vooral ook om met u te delen . Sinds onze overwintervlogs in 2019/2020 is ons kanaal explosief gegroeid. Ik had niet verwacht dat het zó snel zou gaan. Een enorme stimulans om er mee door te gaan natuurlijk en het is fijn om te zien dat zoveel mensen plezier aan onze video’s beleven!

Over Wilma

Mijn hobby’s zijn camperen, lezen, fietsen en wandelen. Aanvankelijk bleef ik wat meer op de achtergrond van ons YouTube kanaal, maar sinds de succesvolle overwintervlogs ben ik meer betrokken geraakt omdat Erik door het succes van ons kanaal het niet meer in zijn eentje kon bolwerken. Naast camerawerk, productie en ondersteuning ben ik zo af en toe ook eens vóór de camera te vinden. Wij denken dat het voor de kijkers ook leuk is als er wat afwisseling in de presentaties en interviews is.

Wordt u ook abonnee?

Wij hopen dat u met veel plezier naar onze video’s kijkt. Als u niets wilt missen, dan kunt u zich het beste abonneren op ons YouTube kanaal. Dat is uiteraard helemaal gratis. Start de video hieronder, klik dan op de knop ‘abonneren’ rechtsonder in de video én daarna op het belletje naast de knop , dan ontvangt u automatisch een berichtje van ons bij iedere nieuwe video.
Zien we u snel? Leuk! Groeten van Erik en Wilma.