Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Sven Beernaert Sven Beernaert uit Waasmunster België heeft geschreven op 12 februari 2020 om 17:10:
Beste, Wat een mooie Benimar reportage!! Dit was zeer leerrijk, doe zo verder . Leuk om dit allemaal te zien. Groetjes Sven
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Beste Sven, Dankjewel voor je mooie compliment. We gaan inderdaad verder met leuke video's en vlogs maken dus blijf ons volgen! Groetjes van Erik en Wilma
Marianne en Koos Noordermeer Marianne en Koos Noordermeer uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 31 januari 2020 om 15:05:
Wij hebben met heel veel plezier jullie vlog gelezen”overwinteren in Spanje”. Wij zijn van plan om half maart naar Spanje te rijden richting Valencia. Wij hebben gelezen dat je wel gasflessen kan kopen in b.v. Frankrijk en Spanje maar dat je daar een speciale nippelset voor nodig heb.Kunnen jullie ons daar enig advies overgeven. Groetjes Marianne en Koos.
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Hallo Marianne en Koos. Leuk dat jullie onze overwinter vlogs hebben gevolgd. Blijf ons vooral volgen (Het beste kun je even abonneren op ons YouTube kanaal Camper TV) want we gaan nog veel leuke video's en nieuwe vlogs maken. Wat betreft gas: Frankrijk en Spanje hebben verschillende soorten gasflessen. In Spanje kun je niet zomaar een gasfles kopen, daar moet een contract voor worden afgesloten. Ook is daar inderdaad een speciale nippel voor nodig. In Vlog 11 is in de tip van de week nog het een en ander uitgelegd over gasflessen in Spanje. Alvast een goede reis! Groeten, Erik Vlog 11 kun je bekijken op: https://youtu.be/2aAZhPnEMI0
Jasper en Ria Jasper en Ria uit De Westereen heeft geschreven op 29 januari 2020 om 20:32:
Bedankt voor jullie mooie en informatieve blogs. Hier heb je wat aan!
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Dat is leuk om te horen, dank jullie wel en natuurlijk graag gedaan! We vinden het leuk als jullie ons blijven volgen want we gaan dit jaar weer veel video's en vlogs maken!
Henk en Trijny Henk en Trijny uit Roden heeft geschreven op 29 januari 2020 om 12:04:
Hallo Erik en Wilma. We hebben genoten van jullie professionele films en gaan jullie ook zeker volgen op volgende reizen. De wijze zoals jullie je presenteren is een inspiratie voor andere vloggers. Geabonneerd op jullie Youtube kanaal waren we al enige tijd, en nu ook jullie website gevonden. Dankzij jullie campertips is het voor ons makkelijker om een keuze te maken voor onze reis naar Spanje. Dank en misschien treffen we elkaar wel eens. groet, 2 lions.
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Hallo Henk en Trijny, bedankt voor jullie mooie complimenten! We vinden het hartstikke leuk dat jullie inspiratie vinden in onze vlogs! Veel plezier in Spanje. Groetjes terug van Erik en Wilma!
Ben Roest Ben Roest uit Amersfoort heeft geschreven op 25 januari 2020 om 22:01:
Ha Erik en Wilma, mooie ontwikkeling deze website, leuk om jou achtergrond te lezen, Erik, dan zie je puzzeltjes op zijn plaats vallen, ben nieuwsgierig naar jullie bevindingen als je terug kijkt, wat zou je juist niet meer doen, wat is juist erg goed bevallen, wat zijn jullie echte leerpunten, voorts heb je tussentijds een beeld gegeven van kosten per dag, hoe ziet dit er na drie maanden uit?
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Hallo Ben en Anja, dank voor jullie berichtje. Leuk dat jullie de weg naar onze website ook al hebben gevonden! Goede vragen. Wij zijn nog aan het overleggen wat wij volgend jaar anders gaan doen. We zijn wel tot de conclusie gekomen dat overwinteren een andere manier van camperen is dan wij gewend zijn. Wij zullen de volgende reis iets langer op één plek staan en in de maanden januari en februari reserveringen moeten maken. Het is aan de Costa's dermate druk dat je haast wel moet. Wat betreft de kosten komen we uiteindelijk uit op ca €18,00 per dag extra uitgaven. We hebben gemiddeld €40 uitgegeven aan alles. Daar kunnen we per dag €16,50 aan boodschappen aftrekken (want die doen we thuis ook) en ook nog eens € 5,50 vanwege energiekosten die je thuis niet hebt omdat je er niet bent. Groeten en tot de volgende keer Erik en Wilma.
Ton en Rita Ton en Rita uit Groenlo heeft geschreven op 25 januari 2020 om 18:46:
Wat leuk om jullie vlogs te kunnen volgen, evenals alle tips en mooie plekjes om te bezoeken. We nemen dit mee met het plannen van onze eigen camperreizen.
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Hallo Ton en Rita, leuk dat jullie ons volgen. Fijn dat jullie onze tips en plekjes op prijs stellen, daar doen we het voor! Veel plezier op jullie reizen.
Charles Charles uit Doetinchem heeft geschreven op 25 januari 2020 om 18:45:
Hallo Wilma en Erik, leuke site en bedankt voor de leuke filmpje. Gr Charles.
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Hallo Charles, graag gedaan, we vinden het leuk dat je ons volgt. Groetjes terug van Erik en WIlma.
Ingrid Ingrid uit België heeft geschreven op 25 januari 2020 om 16:22:
Vlug terug een reisje plannen, vertrekken, nieuwe vlogs... en we hebben weer aangename boeiende instructieve lectuur. Belgische groeten.
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Er staan al een aantal reizen weer op het programma, en er komt zeker een seizoen 2 van de overwintervlogs! Ook hebben we nog interviews gedaan en die zullen in de komende weken online komen. Nederlandse groetjes terug!
Riedstra Riedstra uit Mill heeft geschreven op 25 januari 2020 om 15:27:
Hallo Erik, We hebben genoten van je vlogs en we zullen je in toekomst ook zeker blijven volgen. Veel succes !
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Fijn dat je geniet van onze vlogs, bedankt!
mart kitzen mart kitzen uit weert heeft geschreven op 25 januari 2020 om 15:26:
wij keken met veel plezier, elke week aan jullie programma. Tot de volgende keer..
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Dat is fijn om te horen, we zien je graag terug.
Rianne en Rob Rianne en Rob uit Landhorst heeft geschreven op 25 januari 2020 om 15:23:
we hebben elke week weer naar jullie mooie vlog uitgekeken; ook omdat wij zelf met de camper op vakantie gaan het mooiste vinden wat er is. En nu ook jouw website tussen de favorieten gezet. Klasse en ga vooral hiermee door.
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Leuk dat jullie zelf ook genieten van het reizen met de camper, we hopen dat jullie inspiratie vinden in onze vlogs! We gaan vanaf nu ook vaker berichten plaatsen op de website, dus fijn dat hij in je favorieten staat!
Alex Alex uit Oostvoorne heeft geschreven op 25 januari 2020 om 15:11:
Wat een mooie site hebben jullie. Ik geniet van al jullie films en vlogs... Groet...
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Dat is een mooi compliment! Blijf ons vooral volgen! Groeten terug van Erik en WIlma.
Fam Boer Fam Boer uit Enschede heeft geschreven op 25 januari 2020 om 12:21:
Wij kijken elke week erg mooi . Ga zo door .
Beheerdersantwoord van: admin
Dat is leuk om te horen! Goed dat u ons volgt, want wij gaan nog veel leuke video's en vlogs maken!
Saskia en Dolph Saskia en Dolph uit Middelburg heeft geschreven op 30 september 2019 om 21:51:
Veel succes met je nieuwe website!
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Hartelijk dank! De komende tijd zal de website meer inhoud gaan krijgen. We hopen we jullie regelmatig als bezoeker mogen begroeten!
Ria Ria uit Enschede heeft geschreven op 29 september 2019 om 10:28:
We hopen vele mooie plekken te zien. Veel succes met uw kanaal.
Beheerdersantwoord van: Camper TV
Dankjewel, we doen ons best!