Camper TV en ACSI gaan opnieuw samen op reis

Erik en Wilma gaan opnieuw samen op reis.  In het programma ‘Camper TV in ACSI’ ervaren zij hoe het is om mee te gaan op een georganiseerde kampeerreis.  Na het succesvolle eerste seizoen (circa 300.000 kijkers) waarin Erik en Wilma samen met campingspecialist ACSI de winterzon opzochten, zoeken ze het nu hogerop in Europa.

Misverstanden rechtzetten

Tijdens de eerste reis hebben Erik en Wilma een aantal misverstanden uit de wereld geholpen. ‘Door programma’s als ‘We zijn er Bijna!’ blijft bij dit soort reizen vooral het beeld hangen van het campingleven en het jeu-des-boulen. Wij laten zien dat er veel meer te ontdekken is’, vertelt Erik. 

‘Vaak wordt verondersteld dat je verplicht bent om aan alles mee te doen en dat er geen ruimte is voor individuele vrijheid. We laten de kijkers zien dat een eigen invulling ook mogelijk is en we besteden veel aandacht aan excursies, cultuur en natuur’, vult Wilma aan.  

Noorse Fjorden

De komende reis zal zich voornamelijk concentreren rond de Noorse Fjorden. Hoewel Noorwegen de laatste jaren groeit qua populariteit, ervaar je in Scandinavië nog de rust en uitgestrektheid. De nadruk in deze serie zal vooral liggen op de overweldigende natuur en cultuur. Natuurlijk is er ook weer aandacht voor hoe het is om met een georganiseerde groeps kampeerreis op pad te gaan.

Wekelijkse avonturen

De reis naar de Noorse Fjorden is een intensieve reis met veel reisdagen en excursies. Daarom is ervoor gekozen om tijdens de reis de opnames te maken en deze op een later tijdstip vanaf zondag 23 juni wekelijks op de zondagmorgen te publiceren op hun YouTube kanaal Camper TV.

‘We willen de kijkers echter ook tijdens de reis al een voorproefje geven en daarom publiceren wij op zondag 2, 9 en 16 juni mini afleveringen van ongeveer 5 minuten. Daarnaast verzorgen we op zondag 9 juni om 10.00 uur een live uitzending op YouTube vanuit Kinsarvik in Noorwegen. Daarin stellen we de kijkers in de gelegenheid om vragen over de kampeerreis te stellen die live door Erik en Wilma én ACSI zullen worden beantwoord’.

Dat wordt dus 6 weken lang genieten van prachtige beelden uit Noorwegen!

Aflevering 1 is vanaf zondag 2 juni om 8.00 uur te zien op www.youtube.com/campertv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *