Wij gaan naar Scandinavië!

Onze (winter) reis is nog maar net afgelopen of we zijn al weer begonnen met de voorbereidingen voor onze volgende reis!

Scandinavië staat al heel lang op ons verlanglijstje en die wens gaat in het voorjaar in vervulling bij onze tweede groepsreis. We hebben ook geluisterd naar onze volgers want wij krijgen regelmatig de vraag wanneer wij dit deel van Europa eens gaan laten zien.

Welke reis en bestemming het precies gaan worden maken we over niet al te lange tijd bekend. Wat we al wél kunnen zeggen is dat het een spectaculaire reis boordevol prachtige natuur en avontuurlijke excursies wordt. Dat belooft dus wat!

Wil je niets missen? Abonneer dan (gratis) op YouTube.com/campertv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *