VIDEO: #403 #Overwinteren #8 Zon, Zee en Rust

Volop genieten in Casablanca

We ontdekken een prachtige camperplaats direct aan het strand in Casablanca. De officiële plek is tijdens ons verblijf voor onderhoud tijdelijk afgesloten, maar gelukkig is het gedoogd om op de naastgelegen parkeerplaats te overnachten. In deze video ook aandacht voor de Vasco V4 , het paradepaardje van de Vasco vertalers. We hebben een gave winactie waarover wij in deze video vertellen wat je moet doen om kans te maken op een heel mooie prijs.

Bestellen Vasco V4 vertaalcomputer

Je kunt de Vasco V4 ook bestellen met 5% korting. Ga naar de bestelpagina en vul de promocode CAMPERTV5 in.

NB: Op dit moment loopt een speciale ” Black Week” actie van Vasco met 20% korting op het gehele assortiment. Met de promocode ‘CAMPERTV5’ gaat daar nog eens 5% af zodat de Vasco wel erg voordelig wordt. De actie loopt tot en met 27 november, de promocode CAMPERTV% geldt nog het gehele jaar 2023.

*Disclaimer* Onze video’s zijn puur informatief van aard. Wij presenteren en demonstreren een product of dienst zo uitgebreid mogelijk met als doel de kijker zoveel mogelijk informatie te geven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de levering, garantie, juiste werking, prestaties en/of de prijs van een product. Ook zullen wij geen vragen beantwoorden of uitleg geven over de werking. Voor alle bovengenoemde onderwerpen verwijzen wij u naar de leverancier of aanbieder van het product of de dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *