VIDEO #399 AVONTUURLIJK OVERWINTEREN #4 een Camping voor 12 euro?

We bezoeken de plaats Millau, bekend van de hoogste (constructie) brug ter wereld: Le Viaduct de Millau. We slaan de camperplaats in Millau over en staan iets verderop op een verrassend goedkope en leuke camping in Creissels. Wilma legt uit hoe je in de app Campercontact een review plaatst én hoe je een wijziging kunt doorgeven. Erik gaat op de fiets naar grotere hoogte.

Informatie Campercontact:

Website Campercontact

Campercontact Pro

6 antwoorden op “VIDEO #399 AVONTUURLIJK OVERWINTEREN #4 een Camping voor 12 euro?”

 1. Lekker zo door blijven gaan. Route aangeven heeft meerwaarde en de reis filmen ook. Daar ben je ook camperaar voor.
  Goede reis verder!!!!

 2. Wij vinden het leuk zoals jullie het nu doen, ook het campertje dat de route aangeeft. Zo kun je de route mooi volgen en zien we ook voor ons bekende plaatsen voorbij komen.
  Wij stonden 2 weken geleden ook op een camping in Millau, op camping ‘Les Erables’ op loopafstand van de stad voor € 13,- per nacht. We hebben hier zowel op de heen- als de terugweg tijdens onze camperreis naar Spanje gestaan en het is een hele prettige camping met ook ruime plekken.
  Goede reis verder en we blijven jullie volgen.

 3. Hoi Eric en Wilma,

  Leuk die rijdende beelden! Van ons mogen ze nog best nog langer, mits buiten de snelweg. 👍. Het rode autootje die de route aangeeft, prima en duidelijk!

  Wij doen leuke ideeën op voor onze reizen, bedankt! Nog een plezierige reis verder en wie weet komen we elkaar nog eens tegen. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *