VIDEO (Avontuurlijk overwinteren 4.0) #1 EEN VALSE START

We zijn begonnen met onze nieuwe serie ‘Avontuurlijk Overwinteren’. Dat de start niet al te soepel verliep zie je in deze video.

Informatie over de NKC Camperverzekering en de premie berekenen doe je met de links hieronder:

De vernieuwde NKC camperverzekering

Bereken je premie

Verzekeringen vergelijken

Actie Camper TV: Bij het afnemen van de NKC camperverzekering ontvang je € 75 cashback. Hiervoor vul je bij stap 2 de code CAMPERTV75 in.

* Deze actie is geldig tot en met 10 november 2023.

4 antwoorden op “VIDEO (Avontuurlijk overwinteren 4.0) #1 EEN VALSE START”

  1. Hallo Erik & Wilma,

    Ik werk bij een verzekeraar en heb ook een camper. Wat mij al eerder opviel is dat de camperverzekering via de NKC verschrikkelijk duur is. Ik raad jullie aan om eens een premieberekening bij Centraal Beheer te maken: € 166 per maand ipv € 367 per maand. 0 schadevrije jaren., 300 euro eigen risico en op basis van 80K aanschafwaarde. Ruim het dubbele dus per maand. Ik vind dat echt teveel en niet alleen omdat ik bij de verzekeraar werk… Dan heb je de nieuwe set banden er zo uit. Ik dacht te horen in jullie uitzending dat op deze website ook een vergelijking met andere verzekeraars stond, maar die kon ik niet vinden. Misschien een idee? Wil ik jullie wel bij helpen. Hartelijke groet, Jeroen. En succes met weer een nieuw seizoen; ga ik als trouwe kijker weer volgen!

    1. Ons advies in de video is om verschillende verzekeringen te vergelijken en niet alleen naar de goedkoopste te kijken wat premie betreft, maar ook naar wat je verzekert en naar de aanvullende voorwaarden. De vergelijkingstabel staat inmiddels in het artikel hierboven.

  2. Hallo hoe komen jullie uit met het max. Gewicht vd camper,wij wegen plm 3100 kg leeg zijn bang dat we altijd te zwaar zullen zijn.met name voor de tolwegen.vr doet hennie klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *