VIDEO #395 CAMPERBEURS HARDENBERG 2023

Op 22, 23 en 24 september 2023 werd de Camperbeurs Hardenberg gehouden. Wij waren er bij en hielden presentaties, meet&greets en een livestream. Ook waren wij op twee dagen live in de uitzending op radio Oost. Bekijk in deze video hoe wij de beurs hebben geleefd.

Eén antwoord op “VIDEO #395 CAMPERBEURS HARDENBERG 2023”

  1. Dag Wilma, Dag Erik ! Dankzij deze video kon ik jullie toch nog een beetje ontmoeten op de beurs. Ik zou eerst zaterdag gaan, maar het werd zondag en ik kom van ver dus ik was er pas om 11 uur. Gemist helaas en ook niet later nog gevonden ergens. Met de mensen die jullie hebben gesproken op de beurs voel ik dan een beetje of ik daar toch bij was. Zo had ik het me voorgesteld. Dan zou ook ik zeggen hoeveel vreugde ik beleef aan jullie geweldig fijne video’s, waarvan ik er al vele heb bekeken. Ga vooral zo door, jullie hebben talent en maken er steeds weer een prettig half uur kijken van. Ik beleef het helemaal mee en zal zeker enkele van de getoonde trajecten of verblijven zelf opzoeken. Onlangs kreeg ik mijn zelfbouw camper gereed, en nu ga ik voor het eerst overwinteren proberen, in het verre zuiden uiteraard. Kalm aan en genieten, dat voorbeeld geven jullie keer op keer. Geweldig ! Groeten en hopelijk eens tot ziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *