VIDEO: #385 OP ZOEK NAAR DE PERFECTE SCHAPENVACHTVIDEO

We reizen af naar Drenthe.
Op Camperplek Grondsels in Wijster is iedereen altijd meer dan welkom In de bijbehorende winkel is van alles te koop op campergebied. Natuurlijk nemen we ook nog even een kijkje op de camperplaats. Daarna gaan we op zoek naar een schapenvacht en op de terugweg brengen we nog een bliksembezoek aan minicamping Zorg-en-vrij. De perfecte schapenvacht?

Wij zijn al een tijdje op zoek naar nieuwe schapenvachten voor in de camper. Onze grootste uitdaging was daarbij de bevestiging van de vacht aan de stoel. We hebben allerlei oplossingen gezien, maar denken nu de perfecte te hebben gevonden, zowel wat betreft de vacht als de bevestiging. De vacht is afkomstig van Bonteboeling uit Spier. Ons spreekt de kwaliteit, de fijne ontvangst en het meedenken met de klant tot en met het vinden van de juiste oplossing erg aan. U kunt de Bontebedoeling bezoeken in Spier, maar u kunt ook bestellen via de website.

Als u bij uw bestelling vermeldt dat u via Camper TV komt krijgt u als extra een gratis elastieken bevestigingset (normaal €9,50).

Website: https://www.bontebedoeling.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *