VIDEO: #383 DRAAGBARE AIRCO: ECOFLOW WAVE 2

Door onze samenwerking met Ecoflow hebben wij de mogelijkheid om regelmatig nieuwe en innovatie producten te laten zien. In deze video laten wij de WAVE 2, een draagbare airco/verwarming/ventilator zien.

Link naar de product- en bestelpagina: Ecoflow

** EENMALIGE AANBIEDING **

*Disclaimer*
Onze (product)video’s zijn puur informatief van aard. Wij presenteren en demonstreren een product zo uitgebreid mogelijk met als doel de kijker zoveel mogelijk informatie te geven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de levering, garantie, juiste werking, prestaties en/of de prijs van een product. Ook zullen wij geen vragen beantwoorden of uitleg geven over de werking. Voor alle bovengenoemde onderwerpen verwijzen wij u naar de leverancier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *