ACTIE: Ecoflow River 2 Portable Power Station + Tas + 220 W Zonnepaneel

In de video van woensdag 12 april presenteert en demonstreert Erik een Portable Power Station + zonnepaneel + tas van Ecoflow . Speciaal voor onze abonnees hebben wij een mooie kortingsactie kunnen regelen. Bij aankoop krijgt u namelijk een korting van 5% op deze producten.

In deze video presenteert Erik een Portable Power Station + zonnepaneel + draagtas. Speciaal voor onze abonnees hebben wij een mooie kortingsactie kunnen regelen. Bij aankoop krijgt u namelijk een korting van 5%. De korting kunt u alleen verzilveren door via onderstaande link uw bestelling te plaatsen en de code CAMPERTV te gebruiken. De korting geldt op alle producten in de Ecoflow Store, met uitzondering van producten waar al een promotiekorting op zit.

LET OP: De code is actief tot 12 mei 2023.

Ga naar de webshop: Ecoflow

Bekijk de video hier:

Eén antwoord op “ACTIE: Ecoflow River 2 Portable Power Station + Tas + 220 W Zonnepaneel”

  1. Dag Eric,

    Kan je Wattstunde WS200SF+ SunFolder zonnepaneel 200Wp Solartas rechtstreeks aansluiten op EcoFlow RIVER 2 Pro Solar Generator (PV220W) ? Alvast bedankt voor een kort antwoordje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *