Donaties

Al meerdere malen is het voorgekomen dat kijkers aan ons een financiële bijdrage willen geven. Tot nu toe hebben wij u daarvoor hartelijk bedankt, met de opmerking dat het maken van video’s nu eenmaal geld kost, maar dat wij dit nog steeds zelf bekostigen. We maken onze video’s met heel veel plezier. Helaas wordt de apparatuur steeds duurder, er gaat wel eens iets kapot, slijt of valt met desastreuze gevolgen. Er gaat in het maken heel veel tijd zitten, en ook de camper rijdt natuurlijk niet op water.

Sinds kort biedt Youtube via de knop “bedankt” aan dat u als kijker een bedrag kunt doneren, maar er zijn ook bedrijven die kunnen bemiddelen in een donatie. Dit is niet kosteloos. Ook YouTube houdt een aanzienlijk deel (30%) van de donaties achter als verwerkingskosten. Een aantal kijkers heeft ons benaderd met de opmerking dat zij graag een bijdrage willen leveren, maar niet via een tussenpersoon, zoals bijvoorbeeld YouTube.

Daarom vermelden wij hier ons rekeningnummer NL03 INGB 0006 2171 81 op naam van PROJECTGESLAAGD. Wilt u ons steunen, zodat we in de toekomst nieuwe avonturen en video’s blijven maken, dan kunt u dit nummer gebruiken voor de financiële bijdrage.

Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *