Tank-O3 actie blijkt een succes

In aflevering #359 van Camper TV kondigde Erik een leuke actie aan:

Abonnees van ons kanaal krijgen bij aanschaf van een ‘Tank-O3 Fresh Water System’ een extra vervangingscelkern ter waarde van € 39,95 kado.

Maar dat is niet alles, iedere 10e besteller krijgt het volledige aankoopbedrag van € 399 in zijn geheel teruggestort dus kan straks helemaal gratis profiteren van schoon en veilig water in de camper. De actie loopt nog tot en met 31 maart maar blijkt nu al een groot succes.

Tank-O3 kan zijn borst natmaken, want de actie loopt als een trein en het is nu al zeker dat meerdere bestellers straks verrast gaan worden met een mooi bericht. Alle winnaars krijgen na 1 april persoonlijk bericht. Wilt u ook kans maken op een gratis systeem?

Via de link hieronder leest u alles over de actie:

Lees hier alles over de actie

Wij zijn blij dat de informatie die wij hebben gegeven zoveel camperaars enthousiast heeft gemaakt om ook te gaan voor schoon en veilig drinkwater!

Eén antwoord op “Tank-O3 actie blijkt een succes”

  1. Als trouwe volgers van jullie vlogs en enthousiast geworden na deze informatieve vlog hebben wij ook een Tank)3 systeem aangeschaft en ingebouwd. Vandaag 01-04-2023 kregen we van Geert de Bekker van Tank O3 bericht dat wij een van de winnaars zijn van jullie geweldige actie en dat wij de volledige aankoopsom teruggestort krijgen!
    Super. Wij gaan direct na de Pasen op reis voor 3 maanden en hopen volop gebruik van dit systeem te gaan maken, en dat het gezeul met flessen tot het verleden behoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *