#359 Overwinteren 3.0 #21 LA AZOHIA EN VEILIG DRINKWATER IN EEN SCHONE TANK

We bezoeken een bekende plaats en verbazen ons over de rust. Verder behandelt Erik kijkersvragen over het onderwerp drinkwater en geeft hij een demonstratie van het Tank-O3 Fresh Water System. Ook maakt hij een mooie korting- en winactie bekend.

In deze video o.a. :
– La Azohía
– Isla Plana
– Drinkwater
– Tank-O3 Fresh Water System

ACTIE Tank-O3 Fresh Water System

Wij zijn al ruim twee jaar tevreden gebruikers van het Tank-O3 Fresh Water System. Met dit systeem beschikken wij altijd over schoon en veilig water in de schoonwatertank, zonder dat we er middelen aan toe hoeven te voegen.

We hebben weer een leuke actie: Abonnees van Camper TV krijgen bij aanschaf van een Tank-O3 Fresh Water System namelijk een vervangingscelkern t.w.v. € 39,95 geheel gratis. Daarnaast ontvangt iedere 10e besteller het volledige aankoopbedrag van € 399 volledig terug. U heeft dus een kans van 1:10 om te winnen!

Hoe doet u mee? Bestel een Tank-O3 systeem bij www.tank-O3.nl en plaats ook een vervangingscelkern in het winkelwagentje.  Gebruik de actiecode TOS dan ontvang u de celkern gratis en doet u automatisch mee aan de winactie.

Deze actie loopt tot en met 31 maart 2023.

2 antwoorden op “#359 Overwinteren 3.0 #21 LA AZOHIA EN VEILIG DRINKWATER IN EEN SCHONE TANK”

  1. Beste Erik en Wilma,
    Ik heb een vraag over de Tank-O3 Fresh Water System.
    Als de camper in de stalling staat mag dan dit watersysteem
    droog staan omdat de watertank dan leeg is.

  2. Hallo Pieter, dat kan in principe wel. Als het systeem niet actief is dan moet u wel de voeding ontkoppelen. Als u de camper langere tijd niet gebruikt (bv winterstalling) dan kunt u heel eenvoudig de elektrolyse cel losschroeven en op een droge plek bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *