#346 Overwinteren 3.0 vlog #10: VRIJ STAAN IN PORTUGAL: WORDEN WE WEGGESTUURD?

In Sagres is het verboden om ’s nachts te parkeren

Het vrij staan en overnachten in Portugal is al een tijd aan banden gelegd vanwege gewijzigde wetgeving. Hoe is het nu en wordt er op gehandhaafd of wordt het langzaam aan weer gedoogd? Wij nemen de proef op de som en proberen een paar plekken uit om er vrij te overnachten. Gaat het ons lukken of worden we weggestuurd of erger nog: worden we bekeurd en weggestuurd?

Wij laten ons tijdens deze reis inspireren door de Camperroutes van de app Campercontact. Wij hebben een deel van de route ‘Van Baskenland tot Algarve’ gereden en delen in deze video onze ervaringen tot nu. Later komen we er nog een keer uitgebreid op terug en kunnen alvast verklappen dat er weer een leuke verloting aankomt!

Voor meer informatie zie:

Ontdek de camperroutes van Campercontact

Eén antwoord op “#346 Overwinteren 3.0 vlog #10: VRIJ STAAN IN PORTUGAL: WORDEN WE WEGGESTUURD?”

 1. Hi Wilma en Erik,

  Wij volgen jullie al een tijdje, waar we van genieten.
  Ook als jullie bekende gebieden, die voor ons bekend zijn, in beeld brengen. Je kan natuurlijk niet alles laten zien en dat is goed.
  En nu ga ik iets schrijven wat niet als kritiek bedoeld is, hopelijk als meerwaarde.
  Al een tijdje hebben jullie veel technische zaken en hulpmiddelen, ik begrijp dat je daar aan verdiend, das oké, maar waarom elke camperplaats het lozen ect laten zien. Alles staat in de app, zonde van de tijd. In het begin lieten jullie het reizen zo mooi in beeld komen, de omgeving , de weg ernaartoe en weer verder.
  De mensen vragen steeds meer naar gebaande paden met de camper, daar is ie niet voor bedoeld. Misschien kun jullie mensen aansporen om zelf te gaan ontdekken.
  Hopelijk vatten jullie dit op als opbouwende kritiek
  Met vriendelijke groet,
  Cynthia van Huet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *