Winnaars Vasco V4 vertaler bekend

De Vasco V4 gaat naar ’s Hertogenbosch

Maar liefst 824 emails hebben we ontvangen voor de verloting van de Vasco V4 vertaler. Hartelijk dank voor de vele leuke en lieve berichtjes, het was weer een hele klus maar we hebben alles gelezen!

We feliciteren Geertje en Carin Smith uit ’s Hertogenbosch van harte, want zij zijn de winnaars geworden van de spiksplinternieuwe V4 ter waarde van maar liefst € 389 !
Zodra de prijs is uitgereikt hopen we op onze media hiervan een leuk bericht te kunnen laten zien.
En zo hebben we weer een leuke verloting georganiseerd voor onze abonnees. Niet gewonnen? Houd ons in de gaten want de volgende verloting is al weer aanstaande.

Eén antwoord op “Winnaars Vasco V4 vertaler bekend”

 1. Hoi Erik & Wilma,
  Hartelijk dank voor de toegezonden prijs die wij hebben mogen winnen,
  De Vasco V4 Vertaler. Wat een Feest om in deze Kerstsfeer te kunnen gaan genieten van deze Vasco V4 Vertaler die wij hedenavond per pakketpost hebben mogen ontvangen. Het is een welkome aanvulling op onze Camperlife en zullen zeker gezien onze talenknobbel er vaak gebruik van gaan maken.

  Nogmaals Hartelijk dank en we blijven genieten van jullie leuke en informatieve vlogs en kijken alweer uit naar de volgende uploads.
  Voor nu alvast Prettige Kerstdagen alsmede alle Goeds en heel veel Gezondheid in 2023, pas Goed op elkaar en misschien dat we elkaar ergens eens tegenkomen, en nemen dan een lekker bakkie met een gebakkie 🤭😜

  Hiermee groeten wij jullie vanuit een winters Den Bosch.
  Geertje, Carin & onze Froggie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *