#334 Brandstof tekort Frankrijk: Van Tankstation naar Tankstation richting Spanje

In de 2e aflevering worstelen we ons door het brandstoftekort in Frankrijk heen, op weg naar Spanje.

2 antwoorden op “#334 Brandstof tekort Frankrijk: Van Tankstation naar Tankstation richting Spanje”

  1. Beste Wilma en Eric . Wij zijn deze week ook op weg naar Spanje (met de caravan), weliswaar langs de autoroute dus soleil met enkele stops op doorreiscampings. En het moet me nu toch van het hart : we zijn sinds vanmorgen in Spanje en we hebben gedurende onze rit door Frankrijk GEEN ENKEL probleem gehad of zelfs maar gezien ivm diesel tanken.

    1. Beseft u zich dat onze vlogs een week achterlopen met de actualiteit en dat wij een compleet andere route hebben gereden op een ander moment in de tijd? Wij zijn geen actualiteitenprogramma. Wij hebben ook geen km tolweg gereden en tientallen tankstations gezien die gesloten waren dmv roodwitte linten.

      Wat is precies uw punt, waarom moet dit u van het hart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *