Kijken: CAMPERROUTES rijden met CAMPERCONTACT

Camperroutes zijn online en offline te bekijken

Campercontact is natuurlijk vooral bekend als dé app als het gaat om zoeken en vinden van uw favoriete overnachtingslocatie. Maar wist u dat u met de app #campercontact ook camperroutes kunt rijden, inclusief voorgestelde mogelijke overnachtingslocaties en excursies?

Wilma legt in deze video het concept uit en geeft een demonstratie van hoe wij van plan zijn dit te gaan gebruiken tijdens onze komende overwintering.

Eén antwoord op “Kijken: CAMPERROUTES rijden met CAMPERCONTACT”

  1. Hallo Erik en Wilma,

    Kan ik jullie reizen inzien en zelf reiden,
    Wij zijn nu in Andernach Duitsland 🇩🇪 en zouden jullie Duitsland reizen 🧭 willen bekijken en ook mogelijk reiden als dit mogelijk is ? Ik dacht dat ik deze ergens kon inzien en ook reiden, Ik hoor graag of dit mogelijk is ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *