Electrische step in de camper

Je ziet ze steeds vaker: de elektrische step (of kickscooter). Vooral in het buitenland, want in Nederland is dit vervoermiddel vooralsnog niet toegestaan op de openbare weg. Is het handig om bij je te hebben in de camper? Wij denken van wel, want een e-step pak je heel snel om even gauw een boodschap te doen, brood te halen bij de bakker, een stadje te bezoeken of op een grote camping snel naar de receptie of toiletgebouw te rijden. Maar gewoon een lekker stukje toeren mag natuurlijk ook.

Zoals aangegeven in de video heeft ieder land eigen regels wat betreft de e-step. In Nederland is de e-step nog niet toegestaan op de openbare weg. In een aantal landen is een WA verzekering voor het gebruik van een (eigen) e-step verplicht en gelden er beperkingen voor de technisch toegestane snelheid. De meeste Nederlandse WA verzekeringen dekken het gebruik van een e-step in het buitenland ook nog niet. Kijk dit en alle andere regels dus goed na voor je met een e-step de openbare weg op gaat in het buitenland.

Wij maakten (op privé terrein) een proefrit op de F25 van Ninebot (by Segway) en bespreken dit model in een video. Daarnaast gaan we een nieuwe F25 e-step verloten, inclusief een helm en een tas. Dit alles vertegenwoordigt een waarde van maar liefst € 525!

U doet mee door te abonneren op onze maandelijkse nieuwsbrief, begin augustus maken we in de nieuwsbrief bekend hoe u mee kunt loten. Bekijk de video over de Ninebot F25 die wij maakten hieronder:

Abonneren op de nieuwsbrief van Camper TV: https://campertv.eu/newsletter/

8 antwoorden op “Electrische step in de camper”

  1. Hallo Gre,
   In onze nieuwsbrief van augustus maken we bekend hoe u mee kunt doen aan de verloting voor de e-step.
   Schrijf dus in voor onze nieuwsbrief (als u dat nog niet gedaan heeft). Hartelijke groet, Camper TV.

 1. Zou graag mee doen met de step zou heel goed uit komen. we gaan vaak weg op vakantie . En volg u al heel lang Prachtige filmpjes zijn het. op Youtube

  1. Hallo Jolanada,
   Dat gaat helaas niet op deze manier.
   In onze nieuwsbrief van augustus maken we bekend hoe je mee kunt doen aan de verloting voor de e-step.
   Schrijf dus in voor onze nieuwsbrief (als u dat nog niet gedaan heeft). Hartelijke groet, Camper TV.

 2. Beste Eric en Wilma
  Ook wij doen mee !
  Leuk om mee te nemen op vakantie,
  had als kind ook zo,n soort step, eind jaren 60,
  alleen die ging niet zo hard,
  Gr,👍

 3. Hallo Wilma en Erik.Wij hebben geen camper maar een boot.Toch kijken wij altijd naar Camper tv.De step zou een grote aanwinst zijn om boodschappen te doen als we ergens aanleggen.
  Groet;
  Joke en Rob

 4. Ik doe ook graag mee aan de verloting van de Segway!

  Het zou geweldig zijn gezien ik net verhuisd ben naar Friesland en hier de prachtige omgeving kan verkennen op deze mooie step.

 5. Heel mooi dat ik de eigenaar ben geworden van de step. 😀😀
  Ik hoop hier heel veel mooie stepkilometers mee te maken.
  Bedankt 🛴🛴🛴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *