Winnaar boek “Dus u wilt een Camper” ontvangt prijs.

Flip Koning is één van de twee winnaars van het boek ‘Dus u wilt een Camper?’ geschreven door Arie de Ruijter.
Flip heeft het boek inmiddels ontvangen en stuurde ons dit leuke berichtje:

Beste Wilma en Erik, Bij deze wil ik jullie Wilma, Erik, Arie en Tineke bedanken voor het prachtige handboek“ Dus u wilt een camper “ Het boek is vanmiddag samen met de Camper reismagazine bij mij thuisbezorgd. Ik heb er al even in gebladerd en ben er heel blij mee. Dit boek zou voor iedere camperaar een aanwinst zijn. Alles op het gebied van campers staat er in. Mijn vrouw en ik hebben nu 4 jaar een camper maar ik kom in het boek dingen tegen wat ik niet wist of bij mij niet bekend was. Dit boek krijgt een mooi plekje in de camper zodat ik op reis het direct bij de hand heb. Nogmaals hartelijk dank en heel veel succes met Camper TV.
Vriendelijke groet, Flip Koning

Flip is in zijn nopjes met de ontvangen prijs.

Wij vinden het leuk om te horen dat de prijswinnaar ban de verloting zo blij is met het boek en magazine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *