Gewonnen Foltbike bij winnares afgeleverd.

Ingrid van de Kamer is blij met haar prijs

Op 4 mei 2022 reden Daan en Gino van Foltbike naar Almere om de Foltbike die wij mochten verloten persoonlijk af te leveren bij winnares Ingrid Van de Kamer. Wij ontvingen deze leuke reactie van Ingrid die wij graag met u delen.
Ook namens ons heel veel fietsplezier gewenst!

Ingrid:
“Vandaag de gewonnen elektrische vouwfiets van Foltbike in ontvangst mogen nemen. De heren van Foltbike kwamen hem persoonlijk thuis afleveren met een uitgebreide uitleg, bloemen, een extra kabelslot en een Bike Tool. Een proefritje gemaakt en nog wat handige tips gekregen van de heren. Vooral de power bij het gebruik van de gashendel was verrassend. Het is een heerlijke fiets waar ik veel plezier aan ga beleven. Hij rijdt licht, is snel, heeft een goede vering en is makkelijk opvouwbaar. Echt een mooie complete fiets. Het was een grote verrassing en ik ben er heel erg blij mee.

Dank je wel Foltbike en natuurlijk Erik en Wilma van Camper TV, want zonder hen geen mooie weggeefacties!”

Met dank aan www.foltbike.nl voor het mogelijk maken van deze actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *