Weggeef- en kortingsactie Tank-O3

Mede op basis van onze goede ervaringen met het Tank-O3 systeem hebben we de leverancier hiervan bereid gevonden om dit mooie product geheel gratis beschikbaar te stellen aan de abonnees van Camper TV. 

Hierbij gaat het om twee complete Tank-O3 systemen, het inbouwsysteem voor in de schoonwatertank, dat ervoor zorgt dat het water in de watertank, maar juist ook de schoonwatertank zélf, volledig kiemvrij blijft. Daarmee heeft u altijd schoon en veilig drinkwater.

Wij mogen dus maar liefst twee complete systemen (ter waarde van 399 euro per stuk) gaan verloten onder onze abonnees.

Maar dat is niet alles: Tank-O3 heeft daarnaast een speciale actie voor abonnees van ons kanaal:  

bij bestelling van een Tank-O3 systeem krijgt u er gratis een vervangings  celkern ter waarde van € 39,95 bij! 

U hoeft de verlotingsactie niet af te wachten om te bestellen, want als blijkt dat u een van de winnaars bent krijgt u het gehele aankoopbedrag teruggestort van Tank-O3! 

Bezoek de website van Tank-O3 voor meer info of om te bestellen op: https://tank-o3.nl/

Actievoorwaarden:

Alleen YouTube abonnees van Camper TV kunnen meedoen met de verloting en de kortingsactie.

Meedoen met de verloting kan van 16 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 door een email met uw naam en adresgegevens te mailen naar zuiverwater@campertv.eu én te abonneren op ons YouTube kanaal als u dat nog niet heeft gedaan.

De kortingsactie met gratis vervangings celkern t.w.v. €39,95 loopt van 16 januari 2022 tot en met 28 februari 2022. Om in aanmerking te komen voor de gratis vervangings celkern kunt u op de bestelpagina van Tank-O3 gebruik maken van de code CTV

De winnaars van de verloting maken wij bekend na 31 januari 2022

16 antwoorden op “Weggeef- en kortingsactie Tank-O3”

  1. Bij deze melden wij ons aan voor de weggeefactie Tank-O3. Door de blog hierover van Camper TV lijkt het ons een ideaal systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *