VIDEO: Camper TV 242 Camperelfstedentocht deel 1

Leuk voor camperaars een speciale camperelfstedentocht! Wilma en ik mochten de camperelfstedentocht als eerste camperaars de route rijden en testen. De lancering van de camperelfstedentocht is 1 september 2021 en vanaf dan kan je stempelen, lekkers ontvangen bij camperplaatsen en genieten van de tips met extra’s. De elfstedentocht met de camper hoeft niet in een dag gereden te worden of in Leeuwarden starten maar mag je zelf bepalen. Het voordeel van deze route is dat alle tips per stad op een rijtje zijn gezet. Wij hebben de tijd genomen om de steden te ontdekken en de stempels te verzamelen. Er is ook een goed doel gekoppeld aan de camperelfstedentocht en je maakt kans op mooie prijzen. Wij hebben rond 220 kilometer gereden en delen onze tocht in twee video’s. Deze eerste video start in Leeuwarden en dan rijden wij naar Sneek, Ijlst, Sloten en Stavoren. De volgende video is zondag 29 augustus en dan zie je de rest van de steden; Hindeloopen, Workum. Bolsward, Harlingen, Franeker, Dokkum en wij eindigen in Leeuwarden! Veel kijkplezier en alvast veel plezier het het rijden van de camperelfstedentocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *