VIDEO: Camper TV 236 City Smart Bike accu upgrade

Na één jaar en 1500 kilometer naar volle tevreden te hebben gefietst op onze elektrische vouwfietsen de City Smart Bike kwam er onlangs goed nieuws: Er is een accu beschikbaar gekomen met een vermogen van maar liefst 20,3 Ah. En dat is fors meer dan de 13 Ah die wij hebben.

Eigenaar Daan Hermsen kwam naar Borne om ons van deze upgrade te voorzien en pakte gelijk een stukje onderhoud mee.

Inruilen van uw CitySmartBike huidige accu is mogelijk, de inruilwaarde is van meerdere factoren afhankelijk, oa vermogen oude accu, leeftijd, aantal laadcycli, staat van de accu, etc. Rekening moet worden gehouden met een levertijd van enkele maanden. Voor informatie kunt u contact opnemen met: www.citysmartbike.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *