VIDEO: Schoon en veilig water met Tank-O3

De electolyse-cel is het hart van het Tank-O3 systeem

Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in de schoonwatertank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). Aangezien ozon een uiterst sterke, geur- en smaakloze, en door de minimale produktie niet gevaarlijke oxidant is, zorgt Tank-O3 er voor dat het water in de watertank, maar juist ook de schoonwatertank zèlf, volledig kiemvrij blijft.

Tank-O3 doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, sporen en zorgt ervoor dat de watertank geheel biofilmvrij blijft.

In Dinxperlo ontmoetten wij eigenaar Geert de Bekker en kregen van hem tekst en uitleg over dit systeem. Ook is het systeem in onze camper ingebouwd zodat wij het dit seizoen zelf kunnen gaan testen. Later komen we er in een of meerdere video’s op terug.

Voor meer info zie www.tank-o3.nl

2 antwoorden op “VIDEO: Schoon en veilig water met Tank-O3”

  1. Hierbij wou ik mee doen met de verloting van de o3. Zie hier van wel het nut er van in met dan aan camper tv.

  2. Op jullie aanraden heb ik destijds een tankO3 aangeschaft. Na 3 weken gebruik was de electrode, het metalen blok stuk. De electrode was geheel weg gerot. Voor 200 euro kon ik een nieuwe kopen. Ik ben dit jaar weer weg met de camper maar helaas het zelfde probleem. Er word geen ozon gegenereerd omdat de electrode nu na 4 weken volledig is weg gerot. Ik moet nu weer 100 euro gaan uitgeven om het weer werkend te krijgen. Wat een waardeloos systeem. Kost enkel geld en geeft veel frustraties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *