Buurman blijkt slecht verliezer

Op 8 juni 2021 stond er een artikel in de regionale kranten waar wij bij betrokken zijn. Het gaat om de vergunning die door de gemeente Borne aan ons is verleend om onze oprit aan te passen om de camper beter en veiliger te kunnen parkeren voor ons huis. Dit op de spaarzame momenten die wij niet onderweg zijn om mooie video’s te maken voor Camper TV 😉. De vergunning is in september 2020 al aan ons verleend, maar tegengehouden door de buurman in de vorm van een bezwaarprocedure.

Hij heeft enkele ‘medestanders’ (die geen direct belang hebben) weten te strikken om zijn bezwaar zogenaamd kracht bij te zetten. Tevergeefs blijkt nu, want vorige week is de bezwaarprocedure eindelijk afgerond (na 8 maanden oponthoud!) en zijn alle bezwaren door de gemeente verworpen. Helaas lijkt de buurman een slecht verliezer, want hij heeft nu de publiciteit gezocht door de media te benaderen. De honderden negatieve reacties richting de buurman bevestigen het beeld van slechte verliezer.Voor alle duidelijkheid: Het is in de gemeente Borne toegestaan om je camper op eigen grond te parkeren, hetgeen in de APV is vastgelegd.

Saillant detail: de buurman heeft zelf ook een camperbusje en parkeert deze langer dan 72 uur op de openbare weg. Dit is wél in strijd met de APV in Borne.

TIP: Als u alle reacties (inmiddels >2500 wilt lezen bekijk dan het originele bericht op de Facebookpagina van De Gelderlander of dagblad Tubantia
)Wij verheugen ons erop om weer lekker met de camper op weg te gaan! Misschien een leuk onderwerp voor een aflevering van Camper TV?

Lees het artikel hier: https://www.gelderlander.nl/home/geparkeerde-camper-is-buurtje-doorn-in-het-oog-als-ik-dit-geweten-had-had-ik-dit-huis-nooit-gekocht~af1b5b81/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *