Wat kunt u de komende periode van ons verwachten?

Onze camper staat in de stalling, wij zijn niet in Spanje maar gewoon thuis in Nederland. Helaas geen overwintervlogs dus deze winter, maar natuurlijk wel iedere zondag een nieuwe video, gewoon zoals u van ons gewend bent!

We publiceren de komende tijd een aantal spiksplinternieuwe video’s met daarin uiteenlopende onderwerpen waaronder: spiegelkappen voor de camper, eindconclusie van onze elektrische vouwfietsen, weetjes over camperbanden, een product video over een slimme deurbel en slimme stekker en een interview plus inkijkje in een wel heel bijzondere camper van twee bijzondere mensen. Dat alles en nog veel meer.
Reden genoeg dus om ons te volgen!

Een greep uit de onderwerpen voor komende najaar/winter

Schrijf ook in voor onze nieuwsbrief:
https://campertv.eu/newsletter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *