Camper TV: Het kanaal dat wil je niet missen!

Het gaat goed met ons kanaal en onze community!
Inmiddels hebben al meer dan 9.000 kijkers zich op ons YouTube kanaal geabonneerd, maar ook op Facebook, Instagram, Twitter én onze website weten steeds meer mensen ons te vinden! Als we onze Social media kanalen en de website bij elkaar optellen zitten we al boven de 12.000 volgers! En daar zijn we natuurlijk erg blij mee en ook trots op, want dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen: zoveel mogelijk mensen via onze media enthousiast maken voor de prachtige hobby die camperen is, of gewoon omdat het leuk is om met ons virtueel mee te reizen via onze filmpjes.

Wij proberen een zo breed mogelijk publiek te bereiken door video’s te maken met verschillende onderwerpen (bijvoorbeeld reisvlogs, interviews, camperplaatsen en campings, product video’s, enz, enz) zodat iedereen er uit kan halen wat voor haar of hem interessant is. Dat betekent ook dat er wel eens een onderwerp tussen kan zitten dat iets minder interessant voor ú is, maar dan is er de week daarop vast wel weer een video die ook voor u de moeite waard is.

Wij zijn blij met alle reacties en opbouwende kritiek, want die nemen wij mee in onze toekomstige programmering. En zo wordt Camper TV steeds meer een kanaal dat samen met u, de kijker, wordt samengesteld. Wilt u nou echt helemaal niets missen van ons? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief https://campertv.eu/newsletter (U kunt zich op ieder moment weer afmelden).

Tot ziens, Erik en Wilma.

3 antwoorden op “Camper TV: Het kanaal dat wil je niet missen!”

  1. Geweldig, wat is dat allemaal snel gegaan, 12000 volgers! Ik ben volger van het eerste uur?en blijf jullie volgen
    Gefeliciteerd en ga zo door,

    groet Alphons Massar

    1. Hallo Alphons, Dankjewel voor je berichtje en inderdaad, wij kennen jou als een trouwe volger die vanaf het begin erbij is. Leuk dat je blijft volgen! Groeten, Erik en Wilma

  2. Hallo Eric en Wilma, ik ben op zoek naar de aflevering die ging over een nieuw milieuvriendelijk middel voor het cassettetoilet maar kan m niet vinden kunnen jullie me helpen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *