Seizoen twee “Camper TV Overwintert’ uitgesteld

Erik en Wilma op het strand van La Azohia

Wij zouden niets liever doen dan binnenkort richting Spanje vertrekken om te overwinteren en seizoen twee opnemen van onze succesvolle vlogserie over het overwinteren. En we geloven ook best dat er geen veiliger omgeving is dan in je eigen bubbel in en om de camper.
Maar we gaan het niet doen zolang de situatie zo ernstig is als nu. Iedereen kan aanvoelen dat dit over vier weken nog niet over is. Natuurlijk, er zijn stoere ‘Die Hards’ die de dringende adviezen om niet naar het buitenland te reizen negeren en gewoon de gok wagen, met alle risico’s van dien en zelf ook een mobiele besmettingshaard kunnen worden. Wij doen het dus niet, hoe jammer ook. Je kunt ongelooflijk in de problemen komen, geen enkele reisverzekering keert corona gerelateerde schade uit (ik heb moeite om te geloven dat er verzekeringen zijn die wel coronakosten uitkeren) , de ziektekostenverzekering dekt vaak maar gedeeltelijk en op de overheid hoef je niet te rekenen als je echt in de problemen komt.
Tenslotte kun je zelfs ook nog eens bijdragen aan de verspreiding van het virus.

Wij vinden ook dat wij met ons kanaal met heel veel volgers niet het slechte voorbeeld moeten geven en tegen de geldende dringende adviezen in moeten gaan.
Natuurlijk gaan wij wel door met video’s publiceren, we hebben gelukkig voldoende materiaal om nieuwe video’s te blijven produceren op zondag.
En natuurlijk staan we op stand-by; als de situatie ten goede verandert en het weer veilig wordt om op reis te gaan draaien we de sleutel om en weg zijn we, richting Spanje.

Campergroeten van Erik en Wilma,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *