Nieuwe serie Zomer-Vlogs van Camper TV

Nieuwe serie Zomer-Vlogs van Camper TV vanaf zondag 31 mei 2020.

Na de succesvolle vlogserie “CamperTV overwintert” (Overwinterreis naar Spanje) komt het YouTube kanaal “Camper TV” van Erik en Wilma binnenkort met een zomerserie vlogs. Het komende seizoen zal er anders uit gaan zien dan gepland bij CamperTV. Erik zijn woorden “We hadden zoveel mooie plannen, zo zouden we een serie gaan maken “Langs de Loire” waarin we de hele loop van deze Franse rivier al vloggend zouden gaan verslaan, het vrouw rijdt camper weekend in Nagele, interviews met bekende camperende Nederlanders en nog veel meer.” Alles was al tot in de puntjes voorbereid toen plots de coronacrisis uitbrak.

Wilma en Erik zijn klaar voor de nieuwe vlogs.

“Maar we gaan nu niet kijken naar wat er niet meer kan, maar vooral naar wat wél kan.”, aldus de vloggende YouTubers. En voorlopig zal dat vooral in Nederland zijn. De vlogs zullen naast vertrouwde elementen zoals de tip van de week en gesprekken met andere kampeerders en camperaars ook nieuwe items bevatten.

Het YouTube kanaal “Camper TV” is sinds de oprichting in 2018 gestaag gegroeid naar meer dan 7.500 abonnees nu. En het gaat hard volgens Erik. “Vooral de laatste weken zien we een explosieve groei. Kennelijk doen we iets dat de mensen erg aanspreekt. En dat is erg leuk natuurlijk, zien dat er zoveel mensen plezier aan onze video’s beleven”.

U kunt zich abonneren op het YouTube kanaal via onderstaande link.

https://YouTube.com/campertv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *