Besloten Facebook Camper TV groep stopt per 1 juni.

Camper TV heeft naast de Facebookpagina ook een besloten Facebookgroep.
Wij hebben deze groep  in het begin (2018) opgezet met de bedoeling om de leden met elkaar in contact te brengen en aan leden de mogelijkheid te geven om zelf berichten te plaatsen. In de praktijk is echter gebleken dat er (behalve door ons zelf) nauwelijks tot geen berichten worden geplaatst in de groep. Dat is ook heel begrijpelijk, want er zijn vele andere Facebookgroepen op Camper- en Kampeergebied waarin volop berichten worden gepost.

Ook is er regelmatig verwarring te bespeuren bij onze volgers over wat nu precies het verschil is tussen de Facebookpagina van Camper TV en de Facebookgroep van Camper TV.  Daarom hebben wij besloten om vanaf 1 juni 2020  alleen met de Facebookpagina van Camper TV door te gaan en de besloten groep te beëindigen. Als u onze Facebookpagina volgt en leuk vindt dan krijgt u natuurlijk zoals u gewend bent alle berichten die we plaatsen te zien in uw nieuwsoverzicht op Facebook.

U kunt ons dus vinden (en volgen) op YouTube, Facebook, Instagram en Twitter én op de website https://campertv.eu

Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *