In gesprek met de dealer

Een tijd geleden hebben we een oproep gedaan aan de kijkers van ons YouTube kanaal Camper TV om vragen in te sturen voor een interview met een camper dealer. Daar zijn zo veel reacties op binnengekomen, dat we die niet in één video konden behandelen. Daarom hebben we het interview opgesplitst in drie opeenvolgende video’s die op vrijdag 21 , zaterdag 22 en zondag 23 februari worden gepubliceerd. We gaan het hebben over gewicht, laadvermogen, massa rijklaar, geld, service, inruil, kilometerstand, dieselmotoren, verwarming, stroomverbruik, douchen, materialen camperbouw, onderdelen en de starterscamper.

We zijn in gesprek met Matthieu van Asselt, eigenaar van Benica Campers – verkoop verhuur onderhoud – occasions en Benimar dealer

Matthieu van Asselt beantwoord vragen van kijkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *