E-vouwfietsen, een goede keuze of niet?

Amersfoort, 8 februari 2020

Amersfoort, 8 februari 2020

In seizoen 2020 gaan we in een aantal vlogs uitzoeken of vouwfietsen voor ons een goede keuze zijn. Wij hebben van de leverancier van de https://citysmartbike.nl een vouwfiets beschikbaar gekregen om uitvoerig in de praktijk te testen en daarmee hopelijk al onze vragen te kunnen beantwoorden. Wij willen graag een objectief en eerlijk beeld geven én allebei met een vouwfiets fietsen, daarom hebben wij zelf een tweede exemplaar erbij aangeschaft zodat wij het hele camper seizoen met twee identieke fietsen rondrijden.

Zaterdag 8 februari hebben we de fietsen in Amersfoort opgehaald en kennis gemaakt met de sympathieke broers Lucas en Daan Hermsen die als jonge ondernemers hun bedrijf in e-vouwfietsen hebben opgestart. Binnenkort gaan we met onze vlogs starten. Houd ons dus goed in de gaten en beter nog: abonneer op ons YouTube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *