De electrische vouwfiets, een goede keuze?

Je ziet ze steeds vaker, camperaars op electrische vouwfietsen. Het lijkt natuurlijk ook erg handig, laag in gewicht, compact mee te nemen en vaak gratis te vervoeren in het openbaar vervoer. Maar rijdt het net zo comfortabel als de grotere E-bike? En hoe zit het met de actieradius? En de duurzaamheid? Wij gaan het dit seizoen allemaal uitzoeken.

City Smart Bike

Wij hebben van de leverancier van de CitySmartBike een exemplaar beschikbaar gekregen om uitvoerig in de praktijk te testen en daarmee hopelijk al onze vragen te kunnen beantwoorden. Wij willen graag een objectief en eerlijk beeld geven, daarom hebben wij zelf een tweede exemplaar aangeschaft zodat wij het hele camper seizoen met twee identieke fietsen rondrijden.

https://www.citysmartbike.nl/ Model met lage instap

Binnenkort brengen we een uitgebreide video met de eerste indrukken en de fietsen zullen daarna ook regelmatig opduiken in onze video’s, zodat we u ook op de hoogte kunnen houden hoe het ons bevalt gedurende het hele seizoen.

U kunt ons helpen

Zijn er specifieke vragen die u heeft met betrekking tot de electrische vouwfiets? U kunt uw vraag als reactie onder dit bericht plaatsen, mogelijk wordt uw vraag dan meegenomen in de video’s.

Houdt het YouTube kanaal van Camper TV dus goed in de gaten of beter nog, abonneer u op ons kanaal!

2 antwoorden op “De electrische vouwfiets, een goede keuze?”

    1. Beste Mark, Excuus voor de late reactie. De fiets heeft standaardmaten dus in iedere fietsenwinkel kun je een verende zadelpen kopen. Ik heb die van mij gekocht bij Plentyparts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *