Kijk samen met ons naar Overwinter-Vlog 15 en chat met ons.

Dinsdag 28 januari om 20.00 uur komt onze laatste (Overwinter) Vlog 15 online als Première op YouTube. Dat betekent dat u samen met ons de Vlog kunt bekijken én met ons kunt chatten tijdens de Vlog. Als u op ons kanaal geabonneerd bent én u klikt op het ‘belletje’ naast de knop ‘Abonneren’ op YouTube dan krijgt u een herinnering. Bent u nog niet geabonneerd? Doe dat dan gauw even en beleef samen met ons de laatste Vlog 15. https://YouTube.com/campertv

Zien we u op dinsdag 28 januari om 20.00 uur op YouTube?
Leuk, tot dan! Groeten van Erik en Wilma

2 antwoorden op “Kijk samen met ons naar Overwinter-Vlog 15 en chat met ons.”

 1. Hallo
  De hele reis hebben wij via you tube gevolgd. Prachtige video,s.
  Veel afwisseling. Hebben er geweldig van genoten. Blijven camper tv volgen, ook deel 2
  Vraag: is lpg gas echt een aanrader als je een langere periode gaat overwinteren. Gaan eind febr. ook ri.
  Spanje , hebben geen lpg. hopenlijk in de nachten niet zo koud? Geen camper ervaring. begin mrt weer terug.
  Geniet ervan. adios

  1. Beste Albert. Leuk dat je ons kanaal volgt. Het hangt er natuurlijk van af waar je in Spanje naar toe gaat. Maar je hebt natuurlijk ook nog de reis er naar toe door Frankrijk en dan kan het wel fris zijn. Verwarmen kost het meeste gas, koelkast en koken nauwelijks. Als je aan het stroom gaat hangen kun je een elektrisch kacheltje overwegen om mee te nemen. Alvast een hele fijne tijd en leuk dat je ons blijft volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.