Seizoen 2 van Overwinter vlogs

Onze winterreis naar Spanje zit er helaas weer op. Wij zijn in totaal 3 maanden weg geweest waarvan ruim 2 maanden in Spanje. Het was de eerste keer dat wij met de camper in Spanje waren en ook de eerste keer in de winter. Het is ons zo goed bevallen dat we in het najaar van 2020 opnieuw afreizen naar Spanje om daar te gaan overwinteren. En natuurlijk bent u van harte welkom om met ons mee te reizen!

Genieten van de winterzon in La Azohia

Onze vlogs zijn massaal gevolgd in o.a. Nederland, Duitsland, Engeland, België en Spanje. Wij zijn overstelpt met reacties en dat heeft ons goed gedaan! Het aantal abonnees op YouTube is sinds ons vertrek verdubbeld naar bijna 6000 leden en dat is voor ons een grote stimulans om een 2e seizoen van onze overwinter-vlogs te gaan maken! Maar voordat het zover is gaan we natuurlijk ook in het voorjaar en de zomer leuke video’s en vlogs voor u maken.

Bezoek aan de Benimar fabriek in Peniscola

Bent u nog niet geabonneerd op ons YouTube kanaal? Dat kunt u het beste even doen door onderstaande video af te spelen, op de knop ‘abonneren’ rechtsonder in de video te klikken en ook op het belletje daarnaast klikken, dan krijgt u iedere keer dat er een video online komt automatische een berichtje! Zo mist u geen enkele video van ons.!

2 antwoorden op “Seizoen 2 van Overwinter vlogs”

 1. Hallo fam Veldkamp,

  Wij hebben zeer genoten van jullie over wintervlog, aangezien wij ook zoiets van plan zijn hebben we veel bruikbare tips gezien
  bedankt hier voor.
  We wensen jullie nog veel camper plezier en we blijven jullie volgen.

  Groeten Bert en Margje uit Assen.

  1. Hall Bert en Margje,

   Wat leuk om te horen dat jullie hebben genoten van onze Vlogs. Leuk dat jullie ons blijven volgen, want er komen nog leuke video’s en vlogs dit seizoen aan en….. komend jaar reizen we opnieuw af naar Spanje voor seizoen twee van onze Overwinter Vlogs! Groeten uit Twente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.