Camper TV Vlog

Eind oktober vertrekken wij met de camper richting de winterzon. Waar we naar toe gaan weten we nog niet precies, maar het plan is om eerst in Frankrijk de Route Napoleon te rijden richting de Zuid Franse kust, en van daaruit via Marseille eerst over de Pyreneeën en dan de Spaanse kust te gaan volgen naar Barcelona, Valencia, en wie weet nog verder richting Portugal.

Bent u benieuwd wat wij allemaal meemaken tijdens onze reis? Dan is er goed nieuws, want we gaan met Camper TV een vlog bijhouden met onze belevenissen. Regelmatig zullen we een video uploaden naar het YouTubekanaal van Camper TV.

Als u niets wilt missen, abonneer dan op het YouTube kanaal van Camper TV en klik op het ‘belletje’ zodat u niets mist en een berichtje krijgt als er weer een nieuwe video online komt. https://YouTube.com/CamperTV

Volg ook de website campertv.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *