Camper TV 71 (Camperplek Haironville(F))

We bekijken in deze video opnieuw een gratis camperplek in Noord Frankrijk. We zijn in Haironville, een gemeente met 571 inwoners in het Franse departement Meuse. De plaats maakt deel uit van het arrondisement Bar-Le-Duc. U vindt de camperplek op ongeveer 12 kilometer zuidelijk van Bar-le-Duc.
De Camperplek is gratis om te staan en u kunt ook kosteloos uw grijs water en uw toilet legen. Voor water en stroom kunt u bij de bakker jetons kopen. In de winter is de sanizuil gesloten. Aangegeven wordt dat er plek is voor 4 campers op de grote parkeerplaats.
Het dorp zelf stelt niet zo veel voor, maar is wel idyllisch gelegen aan het riviertje de Saulx. De omegving leent zich bijzonder goed voor wandel- en fietstochten en een bezoek aan Bar-le-Duc en de stad St Dizier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *