Camper TV 30 (Wereldrecord Poging Camper Konvooi Rijden)

In deze video beelden van de wereldrecordpoging in het Duitse Walldürn. Meer dan 800 campers probeerden het wereldrecord konvooi rijden, dat in Italiaanse handen is, te bemachtigen. Helaas moest jurylid van het Guinness Book of Records, Glenn Pollard, bij alle drie pogingen constateren dat er teveel ruimte zat tussen campers (maximaal toegestaan twee lengtes). Hij kon dan ook niet anders dan het wereldrecord afwijzen. Niettemin was het een zeer geslaagd weekend. Natuurlijk was er de teleurstelling bij de organisatie, die met meer dan 100 vrijwilligers ruim een jaar aan voorbereiding heeft gedaan om dit mogelijk te maken. Het aantrekkelijke randprogramma en de saamhorigheid onder de camperaars en de oer-gezelligheid maakte gelukkig heel veel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *